Slik så det ut da Norges Ungdomskor besøkte Hardanger musikkfest 2016.

NUK 2019

Om prosjektene:

Årets dirigent er Eirik Sørborg.

Første samling blir 12.-17. april 2019 i Ålesund, sommersamlingen er 25. juni – 6. juli og tredje samling er 5.-8. september i Aarhus, Danmark.

I Ålesund gjør NUK et samarbeid med NUSO. Her blir det øvelser i vakre vestlandsomgivelser og konsert i Ålesund Kirke. De første dagene blir med Eirik, mens andre del blir både med Eirik og NUSOs dirigent for prosjektet: Grete Pedersen. NUK vil opptre på høymesse i Ålesund kirke 14. april, og ha konsert sammen med NUSO onsdag 17. april.

Sommerturnéen starter ved Nordklang i Helsingborg. Her bor og øver vi ved Sundgården Hotell & Konferansesenter hele uken, og gjøre en opptreden med det danske ungdomskoret Syng Selected. Videre blir det turné med konserter og en Workshop med sangere fra Nordic Voices. Tradisjonen tro avslutter vi med konsert i Oslo Domkirke.

I september blir det 100års jubileum for Foreningen Norden. Her møtes ungdomskorene fra norge, sverige og danmark til en felles konsert – en produksjon som Nordvisjon ønsker å sende på NRK, SVT og DR.

Detaljert informasjon om prosjektene vil komme etter hvert.

Om påmelding:

Datoer for opptak i 2019 er:
6. januar 2019  –  Påmeldingsfrist
15. januar 2019  –  Frist for innsending av demo
2. februar 2019  –  Prøvesang i Oslo

Alle sangere mellom 16 og 26 år er hjertelig velkommen til å søke, og dere må gjerne kontakte oss på nuk@ungikor.no om dere har spørsmål!

Link til påmelding: https://goo.gl/forms/xli0ZZClszdnb2nd2

Om prøvesang

Norges Ungdomskor har opptaksprøver for nye sangere og for sangere som må prøvesynge på nytt etter to år.
Du kan møte opp til prøvesang i Oslo eller sende inn et opptak til oss innen 15. januar 2019.

På prøvesangen vil vi høre deg synge et stykke etter eget valg, samt innstudere din stemme på et gitt verk.