BLI MED Å FEIRE NORGES UNGDOMSKOR!

Flere tidligere sangere og samtlige dirigenter som har vært involvert siden 1987, deltar når Norges Ungdomskor sitt 30-årsjublieum skal feires i Oslo, 21. oktober 2017! Vi går sammen med foreningen Klassisk og Norsk Komponistforening som feirer henholdsvis 70 og 100 år, og slik blir det hele et 200-årsjubileum!

Klassisk arrangerer Arena: Klassisk, ein ny visningsarena for klassisk musikk, og vår jubileumskonsert vert da en sentral del av programmet.

Norges Ungdomskor har alltid vært opptatt av å fremheve kreativ og nyskrevet kormusikk. Under jubileumskonserten vil der være et særskilt fokus på verk som har blitt skrevet til Norges Ungdomskor, inkludert et helt nytt bestillingsverk fra Frank Havrøy, Erinnerung, skrevet spesielt for storkoret under konserten. Et annet nevneverdig innslag er Thorbjørn Dyruds Snart kysser hun sin venn i rosenhagen, som har blitt et ettertraktet verk for flere kor etter at han skrev det til Norges Ungdomskor i 2005.

Sett av lørdag 21. oktober kl 18, og bli med på feiringen!